Detta är Pärfekt Måleri

Österlen – även känt som Sveriges Provence– det är här vi finns. Vi tar uppdrag i hela Skåne och Öresundsregionen. Pärfekt Måleri startades år 2004 av Pär Mörck och har växt från ett enmansföretag till en etablerad målarfirma. Våra ledord är kvalitet, service och omtanke - både för dig som kund men också för miljön. Vi har specialistkompetens inom linoljeprodukter och använder svensktillverkade produkter av hög kvalitet och utan lösningsmedel. Vi arbetar även med alla moderna färgprodukter. 

För oss är kvalitet en självklarhet

Du som kund kan alltid lita på att vi utför ett arbete som möter dina specifika önskemål. Vi arbetar enligt givna tidsramar och levererar kvalitet genom hela ditt projekt.

Kunden i fokus

Vi arbetar med dig som kund i fokus och genom åren har vi byggt upp en trogen kundskara. Vår målsättning är alltid att arbeta fram lösningar som är kundanpassade, flexibla och med genomgående hög kvalitet. Våra kunder är privatpersoner, företag och myndigheter. För oss är det viktigt att alla kunder blir nöjda och vi tar fram ett arbetsförslag inför varje jobb.

Vi är stolta över vår personal

Vi handplockar våra målare och alla har kompetens att på egen hand driva fristående projekt.

Jag trivs otroligt bra att arbeta inom målaryrket. Varje dag erbjuder nya utmaningar och jag tycker det är roligt att jobba med många olika kunder.

Jonas Andersson, Pärfekt Måleri